Wie wonen er in Thuishuis de Zevensprong?

Gerard

Ik kijk elke week weer uit naar de gezellige koffie-ochtend!

Een van de hoogtepunten  van het wonen hier is voor mij is de koffie-ochtend. Het is dan altijd een gezellige boel en ook mensen uit de omgeving schuiven aan.

Mijn grote passie is fietsen.

Mien

Ik kan hier de gezelligheid opzoeken als ik er behoefte aan heb!

Ik hou ervan om te internetten, maar vind persoonlijk contact ook fijn. Daarom past het wonen in Thuishuis De Zevensprong zo goed bij mij. Hier is altijd wel iemand beschikbaar om een praatje mee te maken. 

Zus

Het is hier van alle gemakken voorzien!

Omdat mijn huis te groot was en de tuin zo bewerkelijk, heb ik ervoor gekozen om in De Zevensprong te gaan wonen. Een fijne bijkomstigheid is dat ik hier de gezelligheid op kan zoeken als ik er behoefte aan heb. De winkels en de terrasjes zijn op loopafstand. Ik kan hier genieten van mijn onbezorgde “oude” dag. 

Bertha

Niet meer achteraf, maar heerlijk centraal wonen!

Ik woonde heel mijn leven achteraf. Nu ik ouder word wil ik meer centraal wonen, maar niet alleen in een seniorenwoning. Thuishuis De Zevensprong ligt in het centrum van Deurne aan de Molenstraat en ligt daarmee ideaal ten opzichte van de voorzieningen.

Anja

Hier voel ik me niet meer alleen!

In de Zevensprong vind ik het fijn en gezellig. Na het overlijden van mijn man voelde ik me vaak alleen. Hier is dat meer zo en als ik daaraan behoefte heb, kan ik me terugtrekken. Heerlijk om hier te wonen.