Wie jarig is mag een wens doen! Wij(k) vieren feest 6 juni 2020

100, zoveel kaarsjes mag Bergopwaarts in 2020 uitblazen! Om daarna natuurlijk een wens te mogen doen. Wensen van bewoners wel te verstaan. En dat is dan ook precies wat we op touw gaan zetten als we jarig zijn. Met onze actie ‘Wij(k) vieren feest’ bieden we u een unieke kans om met uw buren, medebewoners van de straat of wijk iets moois te organiseren.

Wensen in vervulling

Wilt u samen met buurtgenoten, uw wijk, buurt of straat mooier, leefbaarder, fleuriger, gezelliger, schoner of veiliger maken? Of een activiteit organiseren? Dan kan dat op veel verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan een sportieve, muzikale of culinaire activiteit. Of een make-over van een grauwe zijmuur met graffiti. Of samen een schoonmaakactie voor de wijk te organiseren of de groenstrook op te knappen, met aansluitend een BBQ! Er is van alles mogelijk. Wij dragen graag bij aan het vervullen van uw wensen. Met materiaal, handjes en/of met geld.

Onderling plezier

Wij vervullen graag zoveel mogelijk wensen! Voorwaarde is wel dat de uitvoering van uw idee haalbaar is, een positief effect heeft op de wijk, buurt of straat en het plezier tussen bewoners onderling bevordert. Samen met medewerkers van Bergopwaarts werkt u aan de organisatie en uitvoering van de wijkwens. Ideeën waarbij meerdere bewoners zijn betrokken, hebben de voorkeur. Als het nodig is, maken we een selectie uit alle voorstellen die binnenkomen. De vervulling van de wens(en) vindt plaats op zaterdag 6 juni 2020, in Deurne, Asten en/of Helmond.

Wensen melden

Heeft u een leuke, bijzondere of ludieke wijkwens die Bergopwaarts op haar 100e verjaardag in vervulling mag laten gaan? Meld uw wens dan vóór 1 december 2019 via het aanmeldformulier op deze website.

Heeft u nog vragen? Of wilt u dat we even meedenken over uw plan? Neem dan contact op met:
Wiljan Raijmakers (W.Raijmakers@bow.nl, 0493-327339) of Petra van de Werff (P.vandeWerff@bow.nl, 0493-327393). 

Wij zijn erg benieuwd naar uw ideeën!


Dit artikel is onderdeel van de nieuwsbrief sept. 2019. Klik hier om de volledige nieuwsbrief te lezen.