Uitgaven in balans

Vraagt u zich ook weleens af hoe u uw inkomsten en uitgaven meer in balans kunt brengen? Hoe u meer overzicht krijgt in uw geldzaken? Of hoe u uw kind leert omgaan met geld? Diverse handige websites kunnen hierbij van pas komen, bijvoorbeeld Nibud.nl, wijzeringeldzaken.nl en gripopschuld.nl.

Op de pagina ‘Zelf aan de slag’ van GripOpSchuld vindt u een overzichtelijk stappenplan en tips om financieel in balans te komen en te blijven. Bijvoorbeeld met een overzichtelijke administratie. Automatische incasso? Controleer vóór de incassodatum of er voldoende saldo is, zodat betalingen niet ongemerkt mislopen. U vindt op de website ook handige verwijzingen om te controleren of u recht heeft op toeslagen. En advies over wat u kunt doen bij een betalingsachterstand.

Informatie op Bergopwaarts.nl

Op www.bergopwaarts.nl vindt u informatie en tips voor als u huurachterstand heeft. Als het nodig is, kunt u een betalingsregeling aanvragen. Heeft u meer hulp nodig, informeer dan bijvoorbeeld bij Grip op Schuld in Deurne of Onis Welzijn in Asten. Zij helpen u graag om achterstanden niet verder op te laten lopen.

 


Dit artikel is onderdeel van de nieuwsbrief juni 2018. Klik hier om de volledige nieuwsbrief te lezen.