Samen aan de slag!

Fijn wonen in uw wijk, dat is meer dan alleen een huis. Vooral leuke activiteiten en uw buren kennen dragen daar aan bij. Verbeteren van de leefbaarheid ondersteunen wij dan ook graag. Heeft u een goed en leuk idee om de leefbaarheid binnen uw wijk, straat of gebouw te verbeteren? Verbindt het mensen met elkaar en is het ook nog eens voor én door huurders opgezet? Dan horen wij dit graag! Door mee te denken, kennis in te zetten of met een financiële bijdrage, steunen wij graag deze initiatieven. Een paar recente voorbeelden.

Deurne, fijn spelen

Het plein aan de Wilgenhof in Deurne kon wel een opknapbeurt gebruiken. Daarom hebben de omwonenden er samen de schouders onder gezet. Wij ondersteunden het initiatief door twee bankjes en een speeltoestel te betalen. Het resultaat? Een fijn pleintje, waar kinderen heerlijk kunnen spelen!

Asten, elkaar ontmoeten

Onder het genot van een drankje elkaar beter leren kennen. Dat was het idee achter een ontmoetingsbijeenkomst die bewoners van appartementencomplex De Gitsels in Asten organiseerden.

Helmond, koffie en kennismaken

In het appartementengebouw aan de Nachtegaallaan in Helmond maakten bewoners kennis met elkaar tijdens een koffieochtend. Het werd zo’n succes dat er nu wekelijks koffieochtenden plaatsvinden. Wij stellen de ruimte beschikbaar en de eerste keer sponsorenden we de koffie en wat lekkers.

Heeft u een leuk idee?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Anja Artz via a.artz@bow.nl, zij bespreekt het graag met u!


Dit artikel is onderdeel van
de nieuwsbrief maart 2023.
Klik hier om de volledige nieuwsbrief te lezen.