Opplusvoorzieningen

Kleine aanpassingen in uw woning,
een wereld van verschil.

Graag woont u natuurlijk zo lang mogelijk comfortabel in uw huis. Als u wat ouder wordt helpen aanpassingen in woning wellicht daarbij. Bergopwaarts biedt u daarvoor ‘opplusvoorzieningen’. Deze kunt u aanvragen, ook zonder dat er direct een medische noodzaak voor is.

Aan wat voor soort aanpassingen kunt u denken?

Dat is heel divers. Bijvoorbeeld het aanbrengen van een verhoogd toilet, een douchezitje, beugels of antislipvloer in de badkamer. Maar ook een seniorenslot op uw voordeur, een extra trapleuning of overbrugging van drempels voor een rollator.

Hoe gaat het aanvragen in zijn werk?

Aan iedere voorziening is een aantal punten gekoppeld. Per huurcontract kunt u voor 30 punten aan opplusvoorzieningen bij ons aanvragen.

Op onze website bij pagina ‘woning aanpassen’ vult u digitaal het aanvraagformulier in. Op deze pagina vindt u uitleg, het complete overzicht en hoeveel punten een voorziening is. Verzend het formulier en wij behandelen dan uw aanvraag. Als het nodig is en wij hebben nog vragen, overleggen we met u. Bij akkoord maakt de aannemer een afspraak met u wanneer de voorzieningen bij u worden aangebracht. Dit kost niets. Ook komt er geen huurverhoging.

Interesse?

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op.
Meer informatie en de folder vindt u op aanvraag-opplusvoorzieningen.

“Het ging heel gemakkelijk. Bij ons moest toch het stucwerk worden vervangen, dus toen heb ik ook meteen een nieuw, verhoogd toilet aangevraagd. Dat verzoek werd al snel goedgekeurd én het toilet snel geplaatst. Ik ben er heel blij mee!”


Dit artikel is onderdeel van de nieuwsbrief maart 2021. Klik hier om de volledige nieuwsbrief te lezen.