Nieuwe ontvangstruimte

Heeft u onze nieuwe ontvangstruimte al gezien? We hebben er de afgelopen weken hard aan gewerkt. Met deze open, gastvrije, toegankelijke binnenkomst hopen wij u nog beter van dienst te zijn. Zowel voor bezoekers van Bergopwaarts als voor de relaties en gasten van alle overige zakelijke huurders die in het pand gevestigd zijn.

Sinds twee jaar heeft ons pand aan de Dunantweg10 in Deurne de functie van bedrijfsverzamelgebouw. Het kantoor herbergt inmiddels 15 ondernemingen!

Gevarieerde bedrijven en zzp’ers die hun bezoekers ook een warm welkom willen bieden. Samen met Bergopwaarts hadden zij de wens de ontvangstruimte hier beter op in te richten. Die wens is nu vervuld. Klanten en bezoekers van Bergopwaarts én alle bedrijven zullen zich bij binnenkomst thuis voelen in de ontvangstruimte. Of zij nu komen voor een huurwoning, ondersteuning bij dyslexie, hypnosetherapie, managementadvies, fiscaal advies, online maatwerk, softwareontwikkeling, elektronica, kassasystemen, grafisch ontwerp, werving en selectie of bewegwijzering.


Dit artikel is onderdeel van de nieuwsbrief juni 2018. Klik hier om de volledige nieuwsbrief te lezen.