Karlijn Nooijen: onze nieuwe
woonadviseur

Zes jaar geleden werkte ze al bij Bergopwaarts, nu is Karlijn terug als woonadviseur. Daar is ze blij mee, want bij haar vorige werkgever – ook een woningcorporatie – miste ze de kleinschaligheid van onze organisatie. Bovendien is ze bekend in Deurne en de omgeving. Dat maakt dat ze weet waarover ze het heeft in haar contact met bewoners. Bovenal: ze vindt de functie gewoon leuk.

“In mijn werk vind ik het fijn dat ik daadwerkelijk iets voor mensen kan betekenen”, vertelt Karlijn. “Vaak maak ik iemand blij met een woning, maar ook als ik mensen moet teleurstellen probeer ik door een heldere uitleg ze met een goed gevoel de deur uit te laten gaan.” Duidelijkheid en reële verwachtingen scheppen vindt Karlijn daarbij belangrijk. Wat ze waardeert aan Bergopwaarts, is dat er tijd en ruimte is voor écht contact met klanten. Maatwerk bieden is voor Karlijn een sleutelwoord in haar werk. Daar wil ze samen met de collega’s in haar team zich graag voor inzetten.

Wat kunnen onze woonadviseurs voor u betekenen?

Woonadviseurs informeren, adviseren en helpen u graag bij het vinden van een passende woning. Ze voeren aanbiedingsgesprekken en controleren of een match tussen huurder en aangeboden woning past. Is dat zo, dan neemt de woonadviseur de tijd om met u te bespreken wat er allemaal komt kijken bij het huren van een woning. Heeft u een aanpassing in de woning nodig? Dan weet de woonadviseur waar u terecht kunt. Zijn er bijzondere situaties zoals betalingsproblemen of overlast, dan denken ze mee om te komen tot een oplossing. Zo leveren woonadviseurs hun bijdrage aan een fijne woonomgeving en tevreden klanten.


Dit artikel is onderdeel van de nieuwsbrief sept. 2019. Klik hier om de volledige nieuwsbrief te lezen.