Jeugdwerk Heiakker tovert glimlach op het gezicht van tientallen kinderen

De jongste inwoners van De Heiakker en omgeving hadden zaterdag 9 september een topdag. Rondom Wijkcentrum de Heiakker in Deurne genoten zo’n honderd kinderen van springkussens, een survival- en kegelbaan en nog veel meer andere spelletjes. Vrijwilligers van Jeugdwerk Heiakker organiseren deze speldag om de twee jaar. Maar ze doen nog veel meer. Margriet Sleegers, een van de organisatoren, vertelt erover.

‘We zijn iedere week actief in Wijkcentrum de Heiakker’, vertelt Margriet enthousiast. ‘Iedere dinsdagavond zijn kinderen van groep 5 tot en met groep 8 welkom. En een keer per maand organiseren we op woensdagmiddag iets voor kinderen van groep 1 tot en met groep 4. De ene keer gaan we knutselen, de andere keer gaan we bakken of houden we een speurtocht.’ Gemiddeld komen er wekelijks tien tot twintig kinderen op af.

Tot slot wil Margriet benadrukken: ‘We houden ook losse activiteiten, met Pasen, Sint-Maarten én Sinterklaas. Die zijn heel leuk voor de jongste inwoners van De Heiakker en omgeving. Ieder kind mag meedoen!’

Vrijwilliger worden bij Stichting Jeugdwerk Heiakker?
Vindt u het leuk om Jeugdwerk Heiakker een handje te helpen? Jeugdwerk Heiakker is altijd op zoek naar vrijwilligers. Stuur een mail naar jeugdwerkheiakker@gmail.com als u interesse hebt.


Dit artikel is onderdeel van
de nieuwsbrief oktober 2023.
Klik hier om de volledige nieuwsbrief te lezen.