De 5 leukste eetplekken in Deurne en Asten!

Er zijn genoeg plekjes waar je lekker kunt eten in Deurne en Asten. Maar het is natuurlijk extra fijn als het betaalbaar én gezellig is. Wij zetten vijf leuke eetplekken voor u op een rijtje waar ontmoeting centraal staat. En wie weet leert u wel nieuwe mensen kennen!

 1. Deurne: Eetpunt Smalle Haven
  In dit buurthuis in de wijk de Koolhof kunt u op doordeweekse dagen een hapje eten. Cliënten van ORO bereiden daar alle middagmaaltijden. Van dinsdag tot en met donderdag kunt u er een warme maaltijd eten, op vrijdag is er een lunch. Om 12.30 uur kunt u aan tafel en de kosten zijn 7,50.
  Beerse 68, 5751 ZJ Deurne |  www.koolhofdeurne.nl

 1. Ommel: Eetpunt De Kluis
  Elke week komen ouderen samen in Eetpunt De Kluis in Ommel. ’t Lijssels Vertier verzorgt daar op woensdagmiddag de maaltijden, met een voor-, hoofd én nagerecht.
  Kluisstraat 19, 5724 AD Ommel | www.kbo-astenommel.nl.

 1. Heusden: Eetpunt D’n Hoeksteen in Hart van Heuze
  Iedere derde woensdag van de maand om 12.00 uur, kunt u genieten van een warme maaltijd. Catering ‘t Lijssels Vertier zorgt voor lekker eten en vrijwilligers. Dit jaar staan er nog drie bijeenkomsten op de planning: op 11 oktober, 8 november en 6 december.
  Pastoor Arnoldstraat 3, 5725 AN Asten-Heusden
  Bel vrijwilligster Jacqueline Lammers (06 20139308) of mail: jacquelinelammers14@gmail.com. 

 1. Asten: Restaurant De Lisse
  Alle dagen in de week kunt u terecht in het restaurant van Woonzorgcentrum Savant de Lisse. En niet voor één warme maaltijd op een dag, maar zelfs twee. Om 12.30 en 17.00 uur serveren ze daar een driegangenmenu. De kosten hiervoor zijn € 10,40. Laat van tevoren even weten of u komt.
  Deken Meijerstraat 1, 5721 BZ Asten | www.savant-zorg.nl/locaties.

 1. Neerkant: Eetpunt Moost
  Speciaal voor KBO-leden (Katholieke Bond van Ouderen) houdt Gemeenschapshuis De Moost iedere laatste woensdag van de maand een diner. Dat kost € 10,00.
  Moostenstraat 3, 5758 RX Neerkant | www.kbo-neerkant.nl/gezamenlijk-eten.

 


Dit artikel is onderdeel van
de nieuwsbrief oktober 2023.
Klik hier om de volledige nieuwsbrief te lezen.