Loverbosch: de bouw is gestart!

Het heeft even geduurd, maar we zijn gestart met de bouw van de huurwoningen in de nieuwe wijk Loverbosch in Asten! Ondanks de rare en bijzonder tijd waarin we leven, gaat de bouw van nieuwe woningen door. 

Type woningen
Dit jaar komen 41 huurwoningen in de wijk Loverbosch erbij: 17 gezinswoningen en 24 woningen met slaapvoorziening op de begane grond.

Planning

De grond is inmiddels klaargemaakt om de woningen te kunnen bouwen. Op dit moment worden funderingsbalken geplaatst. De omtrek van de eerste woningen worden zichtbaar. Naar verwachting worden de eerste woningen in september 2020 opgeleverd. Op dit moment is nog niet precies bekend wanneer de woningen in het woningaanbod komen. We geven dit op tijd door via deze nieuwsbrief. Het komt ook tijdig op de website www.hureninloverbosch.nl te staan. Op deze website vindt u naast informatie ook mooie foto’s van de voortgang van de bouw. 

Het totale plan

In de nieuwbouwwijk Loverbosch in Asten verrijzen de komende jaren in totaal zo'n 220 nieuwe woningen. De eerste 41 woningen gaan wij, samen met bouwbedrijf Dura Vermeer, bouwen. Projectontwikkelaar Van Wanrooij Projectontwikkeling realiseert hier de koopwoningen.  

Met vriendelijke groet,
Woningbouwvereniging Bergopwaarts