Vanaf 10 maart in het woningaanbod: 24 beneden/bovenwoningen aan de Haspelweg/Pastoor Jacobsstraat

Aan de Haspelweg/Pastoor Jacobsstraat in Deurne, op het oude LTS terrein, komen 71 nieuwe huurwoningen: 36 levensloopbestendige woningen, 11 kleine gezinswoningen en 24 beneden/bovenwoningen. We verwachten in het tweede kwartaal van 2022 de sleutels van de woningen over te dragen aan de nieuwe bewoners.

De woningen komen in fases in ons woningaanbod. Het is nu bekend wanneer de laatste woningen (de beneden/bovenwoningen) van het project in ons woningaanbod komen. 

Woningaanbod beneden/bovenwoningen

De 12 benedenwoningen komen in het woningaanbod van donderdag 10 maart tot en met maandag 14 maart 2022.
De 12 bovenwoningen komen in het woningaanbod van donderdag 17 maart tot en met maandag 21 maart 2022.

Huurprijs en toewijzingsvoorwaarden
De huurprijs voor deze beneden/bovenwoningen: €633,- per maand.
Meer informatie over de voorwaarden bij woningtoewijzing en over de woningen leest u op de website www.haspelweg.nl.

Reageren

Om te kunnen reageren schrijft u zich in als woningzoekende bij Bergopwaarts via www.bergopwaarts.nl. Bent u ingeschreven als woningzoekende reageer dan via inloggen.bergopwaarts.nl (let op: zonder www) op de beneden/bovenwoningen. Onder ‘huur aanbod’ vindt u de woningadvertenties.
In volgend overzicht ziet u wanneer de beneden/bovenwoningen in het woningaanbod komen.

Woningen

Reageren vanaf

Reageren tot

12 benedenwoningen

10 maart 2022, 9:00 uur

14 maart 2022, 23:59 uur

12 bovenwoningen

17 maart 2022, 9:00 uur

21 maart 2022, 23:59 uur

Tip: vraag alvast uw inkomensverklaring van 2020 aan bij de Belastingdienst via telefoon 0800-0543 of met uw DigiD via Mijn Belastingdienst.

Let op: voorkom teleurstellingen. Belangrijk is dat de gegevens van uw inschrijving actueel zijn! Anders maakt u mogelijk geen kans op een woning. Controleer uw inschrijfgegevens via inloggen.bergopwaarts.nl (let op: zonder www) en klik op mijn portaal - mijn inschrijving. Let vooral op of uw geboortedatum, totaal aantal verhuizende personen en de huidige woonsituatie juist zijn ingevuld!

Bent u kandidaat voor een woning?

Dan nemen wij contact met u op. We benaderen u via e-mail of telefoon. De woningaanbieding verloopt in deze coronatijd zo veel mogelijk digitaal. Op het moment dat u kandidaat bent voor een woning, lichten wij het vervolg verder toe.

Vragen

Kijk op www.haspelweg.nl voor meer informatie over de woningen en de plattegronden. Of neem contact op met één van onze woonadviseurs. Zij zijn op werkdagen bereikbaar via 0493-327380 of via e-mail woonadviseurs@bow.nl.