Vanaf 24 februari in het woningaanbod: 11 kleine gezinswoningen aan de Haspelweg/Pastoor Jacobsstraat

Aan de Haspelweg/Pastoor Jacobsstraat in Deurne, op het oude LTS terrein, komen 71 nieuwe huurwoningen: 36 levensloopbestendige woningen, 11 kleine gezinswoningen en 24 beneden/bovenwoningen. De woningen komen in fases in ons woningaanbod. De 11 kleine gezinswoningen komen in het woningaanbod van donderdag 24 februari tot en met maandag 28 februari 2022. We verwachten in het tweede kwartaal van 2022 de sleutels van de woningen over te dragen aan de nieuwe bewoners.

Huurprijs en toewijzingsvoorwaarden

De huurprijs voor deze gezinswoningen: €633,- per maand.
Meer informatie over de voorwaarden bij woningtoewijzing en over de woningen leest u op de website www.haspelweg.nl.

Reageren

Om te kunnen reageren schrijft u zich in als woningzoekende bij Bergopwaarts via www.bergopwaarts.nl. Bent u ingeschreven als woningzoekende reageer dan vanaf donderdag 24 februari 9:00 uur via inloggen.bergopwaarts.nl (let op: zonder www) op de kleine gezinswoningen. Onder ‘huur aanbod’ vindt u de woningadvertenties. U kunt reageren tot maandag 28 februari 2022, 23:59 uur.

Tip: vraag alvast uw inkomensverklaring van 2020 aan bij de Belastingdienst via telefoon 0800-0543 of met uw DigiD via Mijn Belastingdienst.

Let op: voorkom teleurstellingen. Belangrijk is dat de gegevens van uw inschrijving actueel zijn! Anders maakt u mogelijk geen kans op een woning. Controleer uw inschrijfgegevens via inloggen.bergopwaarts.nl (let op: zonder www) en klik op mijn portaal - mijn inschrijving. Let vooral op of uw geboortedatum, totaal aantal verhuizende personen en de huidige woonsituatie juist zijn ingevuld!

Bent u kandidaat voor een woning?

Dan nemen wij contact met u op. We benaderen u via e-mail of telefoon. De woningaanbieding verloopt in deze coronatijd zo veel mogelijk digitaal. Op het moment dat u kandidaat bent voor een woning, lichten wij het vervolg verder toe.

Vragen

Kijk op www.haspelweg.nl voor meer informatie over de woningen en de plattegronden. Of neem contact op met één van onze woonadviseurs. Zij zijn op werkdagen bereikbaar via 0493-327380 of via e-mail woonadviseurs@bow.nl.