Vanaf 27 januari in het woningaanbod: levensloopbestendige huurwoningen aan de Haspelweg/Pastoor Jacobsstraat

Aan de Haspelweg/Pastoor Jacobsstraat in Deurne, op het oude LTS terrein, komen 71 nieuwe huurwoningen: 36 levensloopbestendige woningen, 11 kleine gezinswoningen en 24 beneden/bovenwoningen. In het tweede kwartaal van 2022 hopen wij de sleutels van de woningen over te dragen aan de nieuwe bewoners.

De woningen komen in fases in het woningaanbod

De 36 levensloopbestendige woningen met twee slaapkamers aan de Haspelweg/Pastoor Jacobsstraat komen in drie fases in ons woningaanbod. Te beginnen met 12 levensloopbestendige woningen voor doorstromers (zijn woningenzoekenden die een woning van Bergopwaarts vrij maken) vanaf 55 jaar en ouder.

Huurprijs en toewijzingsvoorwaarden

De huurprijs voor deze 36 levensloopbestendige huurwoningen: €633,- per maand.
Meer informatie over de woningen leest u op de website www.haspelweg.nl.

Reageren

Om te kunnen reageren schrijft u zich in als woningzoekende bij Bergopwaarts via www.bergopwaarts.nl. Bent u ingeschreven als woningzoekende reageer dan via inloggen.bergopwaarts.nl (let op: zonder www) op de eerste levensloopbestendige woningen. Onder ‘huur aanbod’ vindt u de woningadvertenties.
In volgend overzicht ziet u welke levensloopbestendige woningen wanneer in het woningaanbod komen. 

Woningen

Reageren vanaf

Reageren tot

Doelgroep

12 levensloopbestendige woningen

27 januari, 9:00 uur

31 januari, 23:59 uur

Voorrang voor doorstromers van 55 jaar en ouder

12 levensloopbestendige woningen

3 februari, 9:00 uur

7 februari, 23:59 uur

Voorrang voor doorstromers van 23 jaar en ouder

12 levensloopbestendige woningen

17 februari, 9:00 uur

21 februari, 23:59 uur

Woningzoekenden van 23 jaar en ouder

Meer informatie leest u op de website www.haspelweg.nl.
De andere woningen publiceren we daarna ook in fases. Houdt u de website en deze nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.

Tip: vraag alvast uw inkomensverklaring van 2020 aan bij de Belastingdienst via telefoon 0800-0543 of met uw DigiD via Mijn Belastingdienst.

Let op: voorkom teleurstellingen. Belangrijk is dat de gegevens van uw inschrijving actueel zijn! Anders maakt u mogelijk geen kans op een woning. Controleer uw inschrijfgegevens via inloggen.bergopwaarts.nl (let op: zonder www) en klik op mijn portaal - mijn inschrijving. Let vooral op of uw geboortedatum, totaal aantal verhuizende personen en de huidige woonsituatie juist zijn ingevuld!

Bent u kandidaat voor een woning?

Dan nemen wij contact met u op. We benaderen u via e-mail of telefoon. De woningaanbieding verloopt in deze coronatijd zo veel mogelijk digitaal. Op het moment dat u kandidaat bent voor een woning, lichten wij het vervolg verder toe.

Vragen

Kijk op www.haspelweg.nl voor meer informatie over de woningen en de plattegronden. Of neem contact op met één van onze woonadviseurs. Zij zijn op werkdagen bereikbaar via 0493-327380 of via e-mail woonadviseurs@bow.nl.