Welkom nieuwe huurders aan de Haspelweg/Pastoor Jacobsstraat, Deurne

De sleutels van alle 71 huurwoningen van het nieuwbouwproject Haspelweg/Pastoor Jacobsstraat in Deurne zijn uitgereikt! Op woensdag 20 juli reikte onze directeur-bestuurder Evert Remmerswaal de sleutel van de laatste opgeleverde woning uit aan de nieuwe bewoners. En zij hadden voor ons heerlijke baklava meegenomen.
We wensen alle bewoners aan de Pastoor Jacobsstraat/Haspelweg veel woonplezier.

Het gebied aan de Haspelweg en Pastoor Jacobsstraat in Deurne is eindelijk ingevuld. Op het oude LTS terrein, staan 71 nieuwe huurwoningen: 11 kleine gezinswoningen, 36 levensloopbestendige woningen en 24 beneden/bovenwoningen. Het oude LTS gebouw aan de Haspelweg vormde lange tijd een gesloten terrein. Het gebied is nu een aantrekkelijke openbare ruimte.

Geen kandidaat?

Misschien hebben wij u helaas toch moeten teleurstellen. Houdt onze website Woningaanbod | bergopwaarts in de gaten. Iedere donderdag vanaf 9.00 uur kunt u de woningen bekijken via inloggen.bergopwaarts.nl.
De woningnood is hoog. Daarom zijn wij ook achter de schermen bezig met nieuwe bouwprojecten. Zodra hier meer over bekend is, vindt u de informatie op onze website Nieuwbouw | Bergopwaarts.nl

Vragen

Heeft u vragen? Neem contact op met één van onze woonadviseurs. Zij zijn op werkdagen bereikbaar via 0493-327380 of via e-mail woonadviseurs@bow.nl.