Verzonden nieuwsbrieven

collage Haspelweg sleuteloverdracht.jpg

De sleutels van alle 71 huurwoningen van het nieuwbouwproject Haspelweg/Pastoor Jacobsstraat in Deurne zijn uitgereikt! Op woensdag 20 juli reikte onze directeur-bestuurder Evert Remmerswaal de sleutel van de laatste opgeleverde woning uit aan de nieuwe bewoners. En zij hadden voor ons heerlijke baklava meegenomen. We wensen alle bewoners aan de Pastoor Jacobsstraat/Haspelweg veel woonplezier.

Lees verder
collage sleuteloverdracht Haspelweg.jpg (1)

Alle 71 huurwoningen van het nieuwbouwproject Haspelweg/Pastoor Jacobsstraat in Deurne zijn op dit moment verhuurd. De sleutels van de eerste acht woningen droegen we op 19 april over aan de nieuwe bewoners. We wensen ze veel succes met verhuizen en woonplezier. In juli hopen we de laatste sleutels uit te reiken aan de nieuwe bewoners.

Lees verder
Beneden_bovenwoningen.JPG

In deze nieuwsbrief geven wij aan hoe de toewijzing verloopt voor de beneden/bovenwoningen aan de Haspelweg/Pastoor Jacobsstraat in Deurne.

Lees verder
Hoogste punt viering Haspelweg en Christinaplantsoen.jpg (1)

Het hoogste punt van de woningen aan het Christinaplantsoen en de Haspelweg is bereikt. Op donderdag 10 maart bedankten wij de medewerkers op de bouw van beide nieuwbouwprojecten. Bouwbedrijf Van Wijnen uit Rosmalen bouwt de woningen.

Lees verder
woningen 2.jpg (1)

In deze nieuwsbrief geven wij aan hoe de toewijzing verloopt voor de kleine gezinswoningen aan de Haspelweg/Pastoor Jacobsstraat in Deurne.

Lees verder
Beneden_bovenwoningen.JPG

Aan de Haspelweg/Pastoor Jacobsstraat in Deurne, op het oude LTS terrein, komen 71 nieuwe huurwoningen: 36 levensloopbestendige woningen, 11 kleine gezinswoningen en 24 beneden/bovenwoningen. We verwachten in het tweede kwartaal van 2022 de sleutels van de woningen over te dragen aan de nieuwe bewoners.

Lees verder
woningen 2.jpg (1)

Aan de Haspelweg/Pastoor Jacobsstraat in Deurne, op het oude LTS terrein, komen 71 nieuwe huurwoningen: 36 levensloopbestendige woningen, 11 kleine gezinswoningen en 24 beneden/bovenwoningen. De woningen komen in fases in ons woningaanbod. De 11 kleine gezinswoningen komen in het woningaanbod van donderdag 24 februari tot en met maandag 28 februari 2022. We verwachten in het tweede kwartaal van 2022 de sleutels van de woningen over te dragen aan de nieuwe bewoners.

Lees verder
woningen 2.jpg (1)

Veel woningzoekenden reageerden op de eerste advertenties van de nieuwe levensloopbestendige huurwoningen aan de Haspelweg/Pastoor Jacobsstraat in Deurne. In deze nieuwsbrief geven wij aan hoe de toewijzing verloopt voor deze huurwoningen.

Lees verder
woningen 2.jpg (1)

Aan de Haspelweg/Pastoor Jacobsstraat in Deurne, op het oude LTS terrein, komen 71 nieuwe huurwoningen: 36 levensloopbestendige woningen, 11 kleine gezinswoningen en 24 beneden/bovenwoningen. In het tweede kwartaal van 2022 hopen wij de sleutels van de woningen over te dragen aan de nieuwe bewoners.

Lees verder
woningen 2.jpg (1)

Aan de Haspelweg in Deurne, op het oude LTS terrein, komen 71 nieuwe huurwoningen: 11 kleine gezinswoningen, 36 levensloopbestendige woningen, 24 beneden/bovenwoningen. Het oude LTS gebouw aan de Haspelweg vormde lange tijd een gesloten terrein. Het gebied wordt nu een aantrekkelijke openbare ruimte.

Lees verder