Haspelweg Deurne

Aan de Pastoor Jacobsstraat in Deurne, vlak bij het hoofdgebouw ‘De Uitkomst’, komen nieuwe huurwoningen: 12 beneden- en 12 bovenwoningen, 11 kleine gezinswoningen en 36 levensloopbestendige huurwoningen. Bouwbedrijf Van Wijnen uit Rosmalen bouwt de woningen. Venster Architekten is de ontwerper van de woningen.

Planning

In week 9 startten wij met het bouwrijp maken van de bouwlocatie. Op 21 oktober vierden we samen met Van Wijnen, gemeente Deurne en basisschool Tijl Uilenspiegel de symbolische start van de woningen. In het tweede kwartaal van 2022 hopen wij de sleutels van de woningen over te dragen aan de nieuwe bewoners.

Aanmelden nieuwsbrief

 

Wilt u informatie ontvangen over de voortgang van dit project? 

Vul dan het formulier 'aanmelden nieuwsbrief' in. Wij sturen u een e-mail op het moment dat er nieuws is over dit project.

Nieuwsbrieven

collage Haspelweg sleuteloverdracht.jpg

De sleutels van alle 71 huurwoningen van het nieuwbouwproject Haspelweg/Pastoor Jacobsstraat in Deurne zijn uitgereikt! Op woensdag 20 juli reikte onze directeur-bestuurder Evert Remmerswaal de sleutel van de laatste opgeleverde woning uit aan de nieuwe bewoners. En zij hadden voor ons heerlijke baklava meegenomen. We wensen alle bewoners aan de Pastoor Jacobsstraat/Haspelweg veel woonplezier.

Lees verder
collage sleuteloverdracht Haspelweg.jpg (1)

Alle 71 huurwoningen van het nieuwbouwproject Haspelweg/Pastoor Jacobsstraat in Deurne zijn op dit moment verhuurd. De sleutels van de eerste acht woningen droegen we op 19 april over aan de nieuwe bewoners. We wensen ze veel succes met verhuizen en woonplezier. In juli hopen we de laatste sleutels uit te reiken aan de nieuwe bewoners.

Lees verder
Beneden_bovenwoningen.JPG

In deze nieuwsbrief geven wij aan hoe de toewijzing verloopt voor de beneden/bovenwoningen aan de Haspelweg/Pastoor Jacobsstraat in Deurne.

Lees verder
Hoogste punt viering Haspelweg en Christinaplantsoen.jpg (1)

Het hoogste punt van de woningen aan het Christinaplantsoen en de Haspelweg is bereikt. Op donderdag 10 maart bedankten wij de medewerkers op de bouw van beide nieuwbouwprojecten. Bouwbedrijf Van Wijnen uit Rosmalen bouwt de woningen.

Lees verder