De Eeuwels, we gaan bijna van start. 

Ruim zes jaar geleden is het oude gebouw ‘De Eeuwsels’ gesloopt. Alleen de voormalige aanleunwoningen zijn blijven staan. Op deze locatie, naast het appartementengebouw “Noorderlicht”, komt straks een mooi nieuw gebouw met 115 appartementen te staan. De omwonenden hebben laatst, tijdens een inloopbijeenkomst, hun blik kunnen werpen op het nieuwe plan. Bent u hier ook benieuwd naar? Tekeningen van het gebouw vindt u op de website www.eeuwsels.nl.

Sloop voormalige aanleunwoningen en start bouw
Voordat we gaan starten met de bouw van het nieuwe appartementengebouw, worden eerst de voormalige aanleunwoningen gesloopt. Dit gaat in januari 2020 gebeuren. En als alles volgens planning gaat, wordt in maart 2020 gestart met de werkzaamheden! Hierover meer in de volgende nieuwsbrief.   

Woningen in 2021 in wooniezie
We krijgen regelmatig de vraag wanneer de woningen van de Eeuwsels in het woningaanbod komen. Dit is op dit moment nog niet bekend. Het duurt ruim 1,5 jaar voordat het appartementengebouw klaar is. Dit is eind 2021. De woningen komen dan ook pas in 2021 in het woningaanbod van Wooniezie. 

Via deze nieuwsbrief en de website www.eeuwsels.nl houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.   

Met vriendelijke groet,
Woningbouwvereniging Bergopwaarts