Appartementen De Eeuwsels komen in woningaanbod Wooniezie: 20 tot en met 26 mei

Naast het appartementengebouw “Noorderlicht” in Helmond-Noord, komt een nieuw woongebouw met 115 huurappartementen. Wij verwachten dat eind dit jaar het gebouw gereed is. Meer informatie over de nieuwbouw vindt u op www.eeuwsels.nl.

20 appartementen komen in het woningaanbod van Wooniezie
We publiceren de appartementen in fases. In de eerste ronde hebben 10 appartementen voor woningzoekenden van 65 jaar of ouder in het woningaanbod van Wooniezie gestaan. In de tweede ronde komen 20 appartementen met 2 slaapkamers aan bod. Deze appartementen kijken uit over de Nachtegaallaan. 10 van deze appartementen worden toegewezen aan woningzoekenden van 23 tot 55 jaar. De andere 10 appartementen gaan naar woningzoekenden van 55 jaar of ouder.

Vervolg

Na dit woningaanbod volgen nog twee rondes. De eerste in juni met appartementen met 2 slaapkamers. De laatste appartementen komen vermoedelijk in september in het woningaanbod, dit zijn de appartementen met 1 slaapkamer.
U moet iedere ronde opnieuw reageren als u mee wilt loten. Houd de website www.eeuwsels.nl en deze nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.

Reageer via Wooniezie van 20 tot en met 26 mei
Van donderdag 20 mei 12:00 uur tot en met woensdag 26 mei 23:59 uur staan de appartementen in het woningaanbod van Wooniezie. Heeft u interesse in een appartement? Reageer dan via de website van Wooniezie (www.wooniezie.nl) op de appartementen. De appartementen bieden we aan via het lotingsysteem.

Voorwaarden en huurprijzen
Op de website www.eeuwsels.nl vindt u meer informatie over de woningen, huurprijzen en de voorwaarden bij de woningtoewijzing. 

Bent u kandidaat voor een woning?
Op donderdag 27 mei ontvangt u bericht als u kandidaat bent voor een woning. U heeft geen keuze in het appartement. De appartementen wijzen we toe op volgorde van de loting. Via Wooniezie krijgt u bericht voor welke woning u kandidaat bent. U geeft dan binnen 24 uur via Wooniezie aan of u interesse heeft in deze woning.

Let op: als u niets aangeeft in Wooniezie, vervalt de voorlopige woningaanbieding automatisch!

Aanleveren documenten
Heeft u interesse in de woning, plaats dan de volgende documenten van u en uw eventuele partner in uw account op Wooniezie voor 28 april 9.00 uur. Levert u de documenten niet tijdig aan, dan vervalt de aanbieding en gaan we door met de volgende kandidaat.

  • Inkomensverklaring of definitieve aanslag inkomstenbelasting 2019 of 2020 van de belastingdienst! Op de inkomensverklaring of definitieve aanslag staat uw Burgersofinummer (BSN). Streep dit nummer door voordat u het bestand upload? Deze inkomensverklaring is beschikbaar via mijn.belastingdienst.nl. U logt hiervoor in met uw DigiD of u belt naar de Belastingdienst (0800-0543);
  • Uittreksel uit de Basisregistratie Personen (BRP) met adreshistorie. Deze vraagt u op bij de gemeente waar u woont. Het document mag niet ouder zijn dan drie maanden. Bent u al huurder van Bergopwaarts? Dan is dit uittreksel niet nodig;
  • Verhuurdersverklaring(en) van de huurwoning(en) waar u de afgelopen 3 jaar heeft gewoond. Wanneer u nu al huurder bent van Bergopwaarts is dit niet nodig;
  • Bij een onderbewindstelling vragen wij u om een kopie van de beschikking en de schriftelijke toestemming van de bewindvoerder voor de verhuizing.

Controle van gegevens
Wij controleren uw gegevens om na te gaan of de aangeboden woning u definitief kan worden aangeboden. Na beoordeling van uw gegevens, neemt Bergopwaarts telefonisch contact met u op.

Bent u kandidaat voor een woning, maar kunt u geen gegevens uploaden? 
Bel dan op donderdag 27 mei tussen 14.00 en 16.00 uur naar telefoonnummer 0493 – 327 380 om uw interesse kenbaar te maken. We bespreken dan met u de verdere stappen.

Vragen
Kijk op www.eeuwsels.nl voor alle beschikbare informatie over de woningen en de plattegronden. Of neem contact op met een van onze Woonadviseurs. Zij zijn op werkdagen bereikbaar via 0493-327380 of via e-mail woonadviseurs@bow.nl.