Appartementen De Eeuwsels komen in woningaanbod Wooniezie: 19 tot en met 25 april

Appartementen De Eeuwsels komen in woningaanbod Wooniezie: 19 tot en met 25 april
Naast het appartementengebouw “Noorderlicht” in Helmond-Noord, komt een nieuw woongebouw met 115 huurappartementen. Wij verwachten dat eind dit jaar het gebouw gereed is. Meer informatie over de nieuwbouw vindt u op www.eeuwsels.nl.

Eerste 10 appartementen komen in het woningaanbod van Wooniezie
We gaan de appartementen in fases publiceren. In de eerste ronde komen 10 appartementen voor woningzoekenden van 65 jaar of ouder in het woningaanbod van Wooniezie. De overige appartementen gaan we in de komende maanden publiceren. Dan komen ook andere doelgroepen (55+ en 23 tot 55 jaar) aan bod. Houd de website www.eeuwsels.nl en deze nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.

Reageer via Wooniezie van 19 tot en met 25 april
Van maandag 19 april 12:00 uur tot en met zondag 25 april 23:59 uur staan de eerste woningen in het woningaanbod van Wooniezie. Heeft u interesse in een appartement? En bent u 65 jaar of ouder? Reageer dan via de website van Wooniezie (www.wooniezie.nl) op de appartementen. De appartementen bieden we aan via het lotingsysteem. 

Voorwaarden en huurprijzen
Op de website www.eeuwsels.nl vindt u meer informatie over de woningen, huurprijzen en de voorwaarden bij de woningtoewijzing. 

Bent u kandidaat voor een woning?
Op maandag 26 april ziet u in Wooniezie of u kandidaat bent voor een woning. U heeft geen keuze in het appartement. De appartementen wijzen we toe op volgorde van de loting. Via Wooniezie krijgt u bericht voor welke woning u kandidaat bent. U geeft dan binnen 24 uur via Wooniezie aan of u interesse heeft in deze woning. 

Let op: als u niets aangeeft in Wooniezie, vervalt de voorlopige woningaanbieding automatisch!

Aanleveren documenten
Heeft u interesse in de woning, plaats dan de volgende documenten van u en uw eventuele partner in uw account op Wooniezie voor 28 april 9.00 uur. Levert u de documenten niet tijdig aan, dan vervalt de aanbieding en gaan we door met de volgende kandidaat.

  • Inkomensverklaring of definitieve aanslag inkomstenbelasting 2019 of 2020 van de belastingdienst! Op de inkomensverklaring of definitieve aanslag staat uw Burgersofinummer (BSN). Streep dit nummer door voordat u het bestand upload? Deze inkomensverklaring is beschikbaar via mijn.belastingdienst.nl. U logt hiervoor in met uw DigiD of u belt naar de Belastingdienst (0800-0543);
  • Uittreksel uit de Basisregistratie Personen (BRP) met adreshistorie. Deze vraagt u op bij de gemeente waar u woont. Het document mag niet ouder zijn dan drie maanden. Bent u al huurder van Bergopwaarts? Dan is dit uittreksel niet nodig;
  • Verhuurdersverklaring(en) van de huurwoning(en) waar u de afgelopen 3 jaar heeft gewoond. Wanneer u nu al huurder bent van Bergopwaarts is dit niet nodig;
  • Bij een onderbewindstelling vragen wij u om een kopie van de beschikking en de schriftelijke toestemming van de bewindvoerder voor de verhuizing.

Controle van gegevens
Wij controleren uw gegevens om na te gaan of de aangeboden woning u definitief kan worden aangeboden. Na beoordeling van uw gegevens, neemt Bergopwaarts telefonisch contact met u op.

Bent u kandidaat voor een woning, maar kunt u geen gegevens uploaden? 
Bel dan op maandag 26 april tussen 14.00 en 16.00 uur naar telefoonnummer 0493 – 327 380 om uw interesse kenbaar te maken. We bespreken dan met u de verdere stappen.

Vragen
Kijk op www.eeuwsels.nl voor alle beschikbare informatie over de woningen en de plattegronden. Of neem contact op met een van onze Woonadviseurs. Zij zijn op werkdagen bereikbaar via 0493-327380 of via e-mail woonadviseurs@bow.nl.