Appartementen De Eeuwsels komen in woningaanbod Wooniezie: 15 tot en met 21 juni

Naast het appartementengebouw “Noorderlicht” in Helmond-Noord, komt een nieuw woongebouw met 115 huurappartementen. Wij publiceren de appartementen in vier rondes in het woningaanbod van Wooniezie. Er zijn twee rondes geweest. U kunt niet meer reageren op de eerder gepubliceerde appartementen. Zij zijn al toegewezen. In deze nieuwsbrief leest u meer over de derde ronde. De laatste appartementen komen waarschijnlijk in september in het woningaanbod, dit zijn appartementen met 1 slaapkamer. U moet iedere ronde opnieuw reageren als u mee wilt loten. 

39 appartementen komen in het woningaanbod van Wooniezie
In deze derde ronde komen 39 appartementen met 2 slaapkamers aan bod. Ze liggen aan de oostzijde van het gebouw. 20 van deze appartementen worden toegewezen aan woningzoekenden in de leeftijd van 23 tot 55 jaar. De andere 19 appartementen gaan naar woningzoekenden die 55 jaar of ouder zijn.

Reageer via Wooniezie van 15 tot en met 21 juni
Van dinsdag 15 juni 12:00 uur tot en met maandag 21 juni 23:59 uur staan de appartementen in het woningaanbod van Wooniezie. Heeft u interesse in een appartement? Reageer dan via de website van Wooniezie (www.wooniezie.nl) op de appartementen. De appartementen bieden we aan via het lotingsysteem.

Voorwaarden en huurprijzen
Op de website www.eeuwsels.nl vindt u meer informatie over de woningen, huurprijzen en de voorwaarden bij de woningtoewijzing. 

Bent u kandidaat voor een woning?
Op dinsdag 22 juni ontvangt u via Wooniezie bericht als u kandidaat bent voor een woning. De appartementen wijzen we toe op volgorde van de loting. Via Wooniezie krijgt u bericht voor welke woning u kandidaat bent. U geeft dan binnen 24 uur via Wooniezie aan of u interesse heeft in deze woning.

Let op: als u niets aangeeft in Wooniezie, vervalt de voorlopige woningaanbieding automatisch!

Aanleveren documenten
Heeft u interesse in de woning, plaats dan de volgende documenten van u en uw eventuele partner in uw account op Wooniezie binnen 24 uur na ontvangst van het bericht dat u kandidaat bent. Levert u de documenten niet tijdig aan, dan vervalt de aanbieding en gaan we door met de volgende kandidaat.

  • Inkomensverklaring of definitieve aanslag inkomstenbelasting 2019 of 2020 van de belastingdienst! Op de inkomensverklaring of definitieve aanslag staat uw Burgerservicenummer (BSN) 2 keer vermeld. Streep dit nummer door voordat u het bestand upload. Deze inkomensverklaring is beschikbaar via mijn.belastingdienst.nl. U logt hiervoor in met uw DigiD of u belt naar de Belastingdienst (0800-0543);
  • Uittreksel uit de Basisregistratie Personen (BRP) met adreshistorie. Deze vraagt u op bij de gemeente waar u woont. Het document mag niet ouder zijn dan drie maanden. Bent u al huurder van Bergopwaarts? Dan is dit uittreksel niet nodig;
  • Verhuurdersverklaring(en) van de huurwoning(en) waar u de afgelopen 3 jaar heeft gewoond. Wanneer u nu al huurder bent van Bergopwaarts is dit niet nodig;
  • Heeft u bewindvoering? Dan voegt u de schriftelijke toestemming voor de verhuizing toe;
  • Heeft u woonbegeleiding? Dan voegt u toestemming van uw begeleiding toe.

Controle van gegevens
Wij controleren uw gegevens om na te gaan of de aangeboden woning u definitief kan worden aangeboden. Na beoordeling van uw gegevens nemen wij telefonisch contact met u op.

Bent u kandidaat voor een woning, maar kunt u (nog) geen gegevens uploaden? 
Bel dan op dinsdag 22 juni tussen 14.00 en 16.00 uur naar telefoonnummer 0493 – 327 380 om uw interesse kenbaar te maken. We bespreken dan met u de verdere stappen.

Vragen
Kijk op www.eeuwsels.nl voor alle beschikbare informatie over de woningen en de plattegronden. Of neem contact op met een van onze Woonadviseurs. Zij zijn op werkdagen bereikbaar via 0493-327380 of via e-mail woonadviseurs@bow.nl.