Appartementen De Eeuwsels komen dit voorjaar in het woningaanbod van Wooniezie 

Naast het appartementengebouw “Noorderlicht” in Helmond-Noord, komt een nieuw woongebouw met 115 huurappartementen. Wij verwachten dat eind dit jaar het gebouw gereed is. Meer informatie over de nieuwbouw vindt u op www.eeuwsels.nl.

Plattegronden beschikbaar
Op de website www.eeuwsels.nl kunt u de plattegronden van de woningen bekijken.

Woningaanbod in Wooniezie
Dit voorjaar vindt u de woningen in het woningaanbod van Wooniezie. De appartementen worden via het lotingsysteem aangeboden. De data voor het woningaanbod, huurprijzen en de voorwaarden voor woningtoewijzing worden in de volgende nieuwsbrief bekend gemaakt. Heeft u nog geen inschrijving als woningzoekende bij Wooniezie, maak deze dan alvast aan.

Upload uw inkomensverklaring
Upload alvast uw inkomensverklaring 2019 van de belastingdienst in Wooniezie! Op de inkomensverklaring staat uw BSN (in de brief en in het briefhoofd), haalt u deze weg voordat u het bestand upload?

Heeft u nog geen inkomensverklaring van 2019? Vraag deze dan aan bij de Belastingdienst via telefoon 0800-0543 of met uw DigiD via Mijn Belastingdienst.

Vragen
Kijk op www.eeuwsels.nl voor alle beschikbare informatie over de woningen en de plattegronden. Of neem contact op met een van onze Woonadviseurs. Zij zijn op werkdagen bereikbaar via 0493-327380 of via e-mail woonadviseurs@bow.nl.