03.jpg (1)

In deze vierde ronde komen 45 appartementen met 1 slaapkamer aan bod. Deze appartementen kijken uit over de Nachtegaallaan. 22 van deze appartementen worden toegewezen aan woningzoekenden in de leeftijd van 23 tot 55 jaar. De andere 23 appartementen gaan naar woningzoekenden die 55 jaar of ouder zijn.

Lees verder
03.jpg (1)

In deze derde ronde komen 39 appartementen met 2 slaapkamers aan bod. Ze liggen aan de oostzijde van het gebouw. 20 van deze appartementen worden toegewezen aan woningzoekenden in de leeftijd van 23 tot 55 jaar. De andere 19 appartementen gaan naar woningzoekenden die 55 jaar of ouder zijn.

Lees verder
03.jpg (1)

We publiceren de appartementen in fases. In de eerste ronde hebben 10 appartementen voor woningzoekenden van 65 jaar of ouder in het woningaanbod van Wooniezie gestaan. In de tweede ronde komen 20 appartementen met 2 slaapkamers aan bod. Deze appartementen kijken uit over de Nachtegaallaan. 10 van deze appartementen worden toegewezen aan woningzoekenden van 23 tot 55 jaar. De andere 10 appartementen gaan naar woningzoekenden van 55 jaar of ouder.

Lees verder
03.jpg (1)

We gaan de appartementen in fases publiceren. In de eerste ronde komen 10 appartementen voor woningzoekenden van 65 jaar of ouder in het woningaanbod van Wooniezie. De overige appartementen gaan we in de komende maanden publiceren. Dan komen ook andere doelgroepen (55+ en 23 tot 55 jaar) aan bod. Houd de website www.eeuwsels.nl en deze nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.

Lees verder
03.jpg (1)

Naast het appartementengebouw “Noorderlicht” in Helmond-Noord, komt een nieuw woongebouw met 115 huurappartementen. Wij verwachten dat eind dit jaar het gebouw gereed is. Meer informatie over de nieuwbouw vindt u op www.eeuwsels.nl.

Lees verder
03.jpg (1)

Het heeft even geduurd, maar we zijn inmiddels gestart met de bouw van 115 appartementen in Helmond-Noord. Het appartementengebouw komt naast het appartementengebouw “Noorderlicht” te staan.

Lees verder
eeuwsels-fase2.png

Ruim zes jaar geleden is het oude gebouw ‘De Eeuwsels’ gesloopt. Alleen de voormalige aanleunwoningen zijn blijven staan. Op deze locatie, naast het appartementengebouw “Noorderlicht”, komt straks een mooi nieuw gebouw met 115 appartementen te staan.

Lees verder
ondertekening-eeuwsels.jpg

Naast het gebouw Noorderlicht in Helmond gaan we een nieuw woongebouw met 115 appartementen bouwen. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Lees verder