Contact

Heeft u nog vragen over de huurwoningen van het project de Eeuwsels? Neem dan met ons contact op.

Woningbouwvereniging Bergopwaarts

Dunantweg 10
5751CB  Deurne

Openingstijden 

Van maandag t/m vrijdag is ons kantoor geopend van 09.00 – 12.30 uur. U bent dan van harte welkom. Na 12.30 uur kunt u ons op afspraak bezoeken.

Telefoon

Algemeen (0493) 327 300 (maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 12.30 uur) of neem direct contact op met een van de medewerkers van Bergopwaarts.

Mail

Via ons contactformulier kunt u uw vraag per mail stellen. Onze medewerkers beantwoorden uw bericht per mail of nemen telefonisch contact met u op indien nodig of wanneer u dat wenst.

Nieuwsbrief

U kunt uw gegevens doorgeven aan Bergopwaarts via het formulier aanmelden nieuwsbrief. Uw e-mailadres wordt dan geplaatst op de verzendlijst voor de nieuwsbrief van project De Eeuwsels in Helmond. Op het moment dat wij nieuws hebben over het project ontvangt u van ons bericht per e-mail. 

Interesse in een woning in Helmond?

Indien u interesse heeft in een huurwoning in Helmond, schrijft u zich dan in bij Wooniezie als woningzoekende via www.wooniezie.nl. Let wel, de inschrijving is een algemene inschrijving en geeft geen recht op een huurappartement in een bepaald project. 

Contact