Veel animo voor de nieuwbouwwoningen Ceresstraat in Asten

In deze nieuwsbrief geven wij aan hoe de woningtoewijzing voor deze woningen verder verloopt.

Proces toewijzing

We hebben veel reacties ontvangen op de 12 woningen. Per woning zijn er rond de 250 reacties. Deze week vindt de loting voor de woningen plaats. We nemen de komende dagen telefonisch contact op met de eerste kandidaten. 

Kandidaat bepalen

De datum van inschrijving en tijdstip van reactie spelen geen rol in het lotingsysteem. De computer bepaalt volledig automatisch wie in aanmerking komt voor de woning. Er wordt geen lotingslijst samengesteld.

Op inloggen.bergopwaarts.nl kunt u zien of de loting heeft plaatsgevonden. Kijk hiervoor bij ‘mijn inschrijving’. Onder aan de pagina staat ‘mijn reacties’. Daar ziet u het volgende:  

  • Nog niet bekend -> De loting moet nog plaatsvinden;
  • Voldoet niet aan de voorwaarde(n) -> Helaas voldoet uw inschrijving niet aan de voorwaarden die bij de advertentie vermeld staan. U maakt geen kans meer op de woning;
  • Loting -> U voldoet aan de voorwaarden en loot mee voor de woning.

Digitale intake

Bent u kandidaat voor een woning, dan nemen wij telefonisch contact met u op en nodigen u uit voor een digitale intake. Tijdens deze intake:  

  • upload u de benodigde papieren; 
  • controleren we aan de hand van uw persoonlijke gegevens en documenten of we de woning aan u kunnen aanbieden;
  • maken we nader kennis met elkaar via een videogesprek waarin we uw identiteit controleren en we de aanbieding bespreken. Kijk voor welke gegevens wij controleren op onze website: spelregels woningtoewijzing.

Tip: vraag alvast uw actuele inkomensverklaring aan bij de Belastingdienst via telefoon 0800-0543 of met uw DigiD via Mijn Belastingdienst.

Vragen

Kijk op www.ceresstraat.nl voor meer informatie over de woningen en de plattegronden. Of neem contact op met één van onze woonadviseurs. Zij zijn op werkdagen bereikbaar via 0493-327380 of via e-mail woonadviseurs@bow.nl.

 

Met vriendelijke groet, 
Woningbouwvereniging Bergopwaarts