Van 8 oktober tot en met 12 oktober 2020 in het woningaanbod:
de nieuwe huurwoningen van project Ceresstraat in Asten

Vlakbij de Lienderweg, Ceresstraat en Spicaplein in Asten komen 12 nieuwe duurzame huurwoningen met elk 4 slaapkamers. Wij verwachten dat deze woningen eind dit jaar gereed zijn. Meer informatie over de woningen vindt u op www.ceresstraat.nl.

De woningen komen in het woningaanbod
Van donderdag 8 oktober tot en met 12 oktober vindt u de woningen in het woningaanbod van Bergopwaarts. De huurprijs van de woning is € 663,- per maand. De voorwaarden bij de woningtoewijzing leest u op de website www.ceresstraat.nl.

Reageren
Heeft u interesse in een van deze 12 huurwoningen? Schrijft u zich dan in als woningzoekende bij Bergopwaarts via www.bergopwaarts.nl. Bent u ingeschreven als woningzoekende reageer dan vanaf donderdag 8 oktober 2020, 9:00 uur via inloggen.bergopwaarts.nl (let op: zonder www) op de woningen. Bij het woningaanbod vindt u de woningadvertenties. U kunt reageren tot maandag 12 oktober 2020, 23:59 uur. 

Tip: vraag alvast uw actuele inkomensverklaring aan bij de Belastingdienst via telefoon 0800-0543 of met uw DigiD via Mijn Belastingdienst.

Let op: voorkom teleurstellingen.
Belangrijk is dat de gegevens van uw inschrijving actueel zijn! Anders maakt u mogelijk geen kans op een woning. Controleer uw inschrijfgegevens via inloggen.bergopwaarts.nl (let op: zonder www) en klik op mijn portaal - mijn inschrijving. Let vooral op of uw geboortedatum, totaal aantal verhuizende personen en de huidige woonsituatie juist zijn ingevuld!

Bent u kandidaat voor een woning?
Dan nemen wij contact met u op. We benaderen u via telefoon of e-mail. De woningaanbieding verloopt in deze coronatijd zo veel mogelijk digitaal.  

Vragen
Kijk op www.ceresstraat.nl voor meer informatie over de woningen en de plattegronden. Of neem contact op met één van onze woonadviseurs. Zij zijn op werkdagen bereikbaar via 0493-327380 of via e-mail woonadviseurs@bow.nl.

Met vriendelijke groet,
Woningbouwvereniging Bergopwaarts

Impressie Zuidgevel